FS_Material_topp_Normal.jpg

En helt normal bok

250 kr

En inspirerande bok om hur verksamheten Norma jobbar med kreativitet för psykisk hälsa.

Har du frågor?
Ring oss så berättar vi mer: 031-121440


 

En helt normal bok är skriven utifrån erfarenheter hos deltagare och personal i verksamheten Norma. Där jobbar vi med kreativitet som stöd för unga kvinnor och transpersoner som lider av psykisk ohälsa. 

Boken lyfter fram den positiva effekt som kreativitet och skapande kan ha för den mentala hälsan. Här kan du läsa om metoder som kan användas, erfarenheter vi gjort och inspireras av konst som deltagare har skapat under sin tid på Norma. Du får även ta del av olika kreativa övningar inom måleri, skrivande och filmskapande.

En helt normal bok är inspirerande och informativ, och riktar sig till dig som jobbar inom kultur eller med psykisk ohälsa. Den passar även som metodmaterial inom utbildningar med inriktning på att jobba med psykisk hälsa. Som komplement till boken håller vi även i föreläsningar om hur det är att leva med psykisk ohälsa, och hur det går att leva med det. 

Kanske funderar du själv på att starta upp en liknande verksamhet? Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

250 kr styck. Kostnad för bokmoms (6%), faktureringsavgift (45 kr) och frakt tillkommer.


Detaljer

Storlek: 180 x 250 mm
Sidor: 142
Språk: Svenska
Bindning: Limbunden, mjukband
ISBN: 978-91-980456-7-3

Utgiven av Forum Skill 2017
med stöd av Allmänna arvsfonden