FS_Material_topp_Mitt-livs-affar.jpg

Mitt livs affär

0 kr!

En bok med strategier och metoder för socialt företagande. Framtaget utifrån våra egna erfarenheter av att ha startat secondhandbutiken Mamas Retro.

Har du frågor?
Ring oss på 031-12 14 40


 
 

Mitt livs affär är en bok som handlar om hur det går att jobba med sociala företag. Materialet är framtaget utifrån våra egna erfarenheter från vår second handbuktiken Mamas Retro, ett socialt företag som jobbar mycket med empowerment och att stärka individer. År 2015 vann Mamas Retro pris för Europas bästa sociala företag.

I materialet får vi ta del av medarbetarnas tankar och berättelser kring hur det är att jobba på ett socialt företag. Vi får även ta del av strategier och erfarenheter som har kommit av att starta upp ett socialt företag från grunden och vad som kan vara bra att tänka på och jobba med. Boken är inspirerande och innehåller många viktiga aspekter och tankar kring socialt företagande.

Mitt livs affär riktar sig till dig som är nyfiken på hur det är att starta upp och driva ett socialt företag och vad som kan vara bra att tänka på. Vi delar med oss av vår affärsmodell och nöjet i att arbeta med socialt företagande. 

Vi erbjuder även föreläsningar inom socialt företagande. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!


Detaljer

Storlek: 180 x 250 mm
Sidor: 80
Språk: Svenska
Bindning: Limbunden, danskt band
ISBN: 978-91-980456-2-8

Utgiven av Forum Skill 2013
med stöd av Västra Götalandsregionen Folkhälsokommittén